Clark Ádám tér, 1013 Budapest, Magyarország

Ön itt van:

Mit nyújt a Netneo?

Mit nyújt a Netneo?

1. Cégként vagy Szakemberként regisztrálóknak:

A Netneo üzleti közösségi portál célja, hogy egyedülálló reklámlehetőséget biztosítva kapcsolatot teremtsen a szolgáltatást nyújtó cégek, szakemberek, és az őket kereső Felhasználók között. Ezen túl üzleti közösségként is funkcionál, mivel lehetővé teszi a tagcégek között partneri kapcsolat létesítését, ami szintén előmozdítja a reklámlehetőséget, valamint a partnercégek közti kommunikációt.

Mindezt a Netneo üzleti közösségi portál azáltal képes elérni, hogy létrehoz egy online üzleti profilt, amely segíti az Interneten – különösképpen a Google keresőben – való megjelenést.

Ahhoz, hogy az üzleti profil működőképes legyen, szükséges, hogy Ön a Netneo üzleti közösségi portálon való regisztráció során cége adatait és tevékenységi kulcsszavait megfelelően megadja. Mindehhez kérjük kattintson a Regisztráció gombra, és kövesse az utasításokat. Szolgáltatásunk ingyenes.

Hogyan segíti az Ön megjelenését a Google keresőben a Netneo?

  • Egységes, minőségi tartalommal, mely segít a Felhasználóknak hasznos információkhoz jutni, és a Google-nek ez a legfontosabb!
  • A legújabb HTML5 és CSS3 technikákkal megvalósított tiszta forráskóddal.
  • Automatikus keresőbarát beállításokkal az üzleti profiljában (Title, Meta Description, keresőbarát URL...).
  • Minden tartalom ellátva szemantikai jelölésekkel a Schema.org szerint.
  • Figyelemfelkeltő megjelenéssel a Google keresőben.

Hogyan fog megjelenni cége a Google keresőben, ha regisztrál a Netneo üzleti közösségi portálon?

Egy példa:

 

2. Cégeket vagy Szakembereket keresőknek:

Amennyiben cégeket, szolgáltatókat vagy Szakembereket keres, a Netneo üzleti közösségi portál a nap 24 órájában rendelkezésére áll. Kereshet fő kategóriánként, szűrhet házhoz szállítókra, házhoz jövőkre, vagy épp 0-24ig elérhetőkre. A találatok mindig az Öntől való távolságuk sorrendjében fognak megjelenni, az Önhöz legközelebb eső elsőként.

A portálon megjelennek a cégek adatai, kapcsolattartói, nyitvatartása, elérhetőségei, tevékenységük leírása. Adott cégnek üzenetet is küldhet a portálon keresztül, valamint értékelheti a munkáját, sőt ismerősének is ajánlhatja.